Bienvenida de la alcaldesa
Amparo Navarro Bargues - Alcaldessa de Benissanó

El Ayuntamiento de Benissanó presenta esta nueva página web municipal, www.ajuntamentbenissano.es, con el objetivo de crear una herramienta de proximidad con todos los vecinos del municipio, más intuitiva, atractiva y adaptada para tablets, teléfonos móviles y ordenadores personales.

Amparo Navarro Bargues
Alcaldesa de Benissanó

 

El Castell

Edificat en la segona meitat del S.XV és un dels millor conservats de la Comunitat Valenciana. Es pot considerar com un Castell-Palau, on es conjuguen la fortalesa i la residència senyorial. En el seu aspecte primitiu, el castell comptava amb un pont llevadís i fossat; la rematada de la torre central estava constituïda per teula àrab, a quatre aigües i en forma de chapitel, aquests elements van ser eliminats en reformes posteriors, donant-li forma almenada. El Castell compta amb quatre torres: La Torre Central amb una alçada de 30 metres, la Torre de la Poterna, circular i que controla el pati d’armes i dues defensives, una de planta hexagonal amb obertures per a l’artilleria anomenada de l’Homenatge i una altra de planta quadrada situada al costat de la terrassa-mirador anomenada Torre del Vigia.

Entre les seues estades cal destacar: el Vestíbul, la Sala Noble, el Pati d’Armes, l’Habitació de Francesc I, la Sala dels “Socarrats”, la planta de la Galeria o la Terrassa exterior. Cal destacar el sòl de ceràmica de Manises del S.XV en la Sala de Francesc I o l’anomenat de “les pometes” del S. XVIII, per ser esta fruita la protagonista d’esta ceràmica, així com la ceràmica de Noya de la cuina moderna de principis del XX i també els sostres tant del Segle XV com del XVI en les seues variants. El Castell es pot visitar els diumenges d’11 a 14h, per lliure o amb visites guiades També es poden sol·licitar visites guiades per a grups qualsevol dia de la setmana en diferents idiomes (castellà, valencià, anglès, francès i italià).

VISITA EL CASTELL

 

No dubten a visitar el Castell de Benissanó, un lloc replet d’història i bellesa en un perfecte estat de conservació.

La visita els traslladarà a l’època medieval mitjançant un passeig inoblidable per la seua sales, terrasses i muralles plenes d’encant en un somni perfecte replet d’imaginació.

El Castell de Benissanó pot ser visitat els:

DIUMENGES i FESTIUS DE 11h a 14h.

PREUS:

Adults: 3€

Xiquets (fins a 10 anys): 1’5€

Jubilats, Pensionistes i Carnet Jove: 2€

Menors de 5 anys: 0€

Existeix la possibilitat de realitzar visites fora d’horari, visites teatralitzades i personalització de visites segons petició. Per a poder fer-ho possible, ha de concertar-se amb anterioritat al telèfon 654 603 163 / 695 500 290 i ser grups de 12 persones com a mínim.

DILLUNS A DISSABTE.

De 10:00 a 14:00h y de 17:00 a 20:00h.

Imprescindible reservar l’entrada al: 654 603 163 / 695 500 290 i ser grups de 20 persones com a mínim

– Les visites guiades poden fer-se en Valencià, Castellà, Anglés, Francés i Italià.

– Duració de 50 min.

 

PREUS:

Adults: 3€

Xiquets (fins a 10 anys): 1’5€

Jubilats, Pensionistes i Carnet Jove: 2€

Menors de 5 anys: 0€

*Suplement guia: 2€ per persona.