www.ajuntamentbenissano.es

Fiestas

Mercat Medieval

Mercado MedeivalAmb motiu de la celebració dels actes commemoratius de l'adquisició del Castell de Benissanó per l'Ajuntament el passat 4 de febrer de 1996, Benissanó celebra el seu ” Cap de setmana Medieval”. Aquesta iniciativa, l'organització de la qual és a càrrec de l'Ajuntament de Benissanó a través de la Regidoria de Promoció Turística, és una activitat d'enorme atractiu popular.

Durant el “Cap de Setmana Medieval” Benissanó engalana i reconstrueix l'ambient típic medieval del seu casc històric, els seus carrers i les seues places. Amb els carrers coberts de palla, una decoració molt cuidada i música medieval, ens traslladarem amb la imaginació a uns altres temps. Es realitzen diverses activitats amb un genuí sabor medieval – mercat medieval, mercats tradicionals, música antiga, grups de gent vestits d'època, mostres d'oficis artesans etc.- que entorn del Castillo i les seues Muralles van a ser escenari de jocs i cerimònies que se succeiran a l'el llarg dels dos dies recreant el que seria la vida diària en una ciutat medieval. Participen més de 50 expositors i, entre ells, un nodrit nombre d'artesans: ferrer, picapedrer, forn de fang i cocció de pa, llanterner, realització del reciclat del paper, enquadernació, alfarer, cisteller, treballs de cuir i gravats, ebenista, entre uns altres.

En definitiva, una immersió de ple en una pàgina de la història ocorreguda fa centenars d'anys, que pot ser viscuda per quants decidisquen acostar-se aquests dies a la bella població de Benissanó convertida més que mai, per l'entusiasme i l'hospitalitat dels seus veïns, en un lloc per a gaudir, somiar i recordar sempre.

A més, durant el desenvolupament del mercat medieval es pot visitar el Castell de Benissanó: d'11:00 a 14:00h i de 17:00 a 21:00 h.

Visita les Xarxes Socials

instagramvimeo logo