www.ajuntamentbenissano.es

Les noves tecnologies formen part del nostre dia a dia i són una important eina de treball i comunicació. És per això que des de l’ajuntament s’han d’impulsar tots aquells canals de comunicació que faciliten la participació ciutadana per a construir un poble més dinàmic i més obert.

Conscients de la importància de les noves tecnologies, és imprescindible actualitzar i millorar constantment la informació que facilitem a tot aquell que s’interessa per la gestió i el dia a dia del nostre municipi.

La web municipal pretén obrir una finestra per on conéixer tot el que pot oferir el nostre poble i també crear un vincle de participació necessari entre veïns, associacions, col·lectius i tots aquells que volen conéixer i descobrir Benisanó.

La proximitat amb els veïns i amb qui ens visita ha de ser el nostre repte i com alcaldessa confie plenament en què esta pàgina web siga una eina útil i eficaç en el desenvolupament i progrés del nostre poble.

Estem en contacte.

L'alcaldessa:
Amparo Navarro Bargues

Alcaldesa de Benisanó

L'Alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, et convida a compartir un moment de diàleg i tertúlia al voltant d'un desdejuni, al costat d'altres ciutadans.

Si vols acceptar aquesta invitació has d'emplenar el formulari adjunt o telefonar a l'Ajuntament 96.278.07.01 (dilluns a divendres de 09:00-13:00 hores) indicant aquestes mateixes dades.

Posteriorment, des de l'Alcaldia contactaran amb tu per a poder concretar el dia i l'hora del desdejuni compartit al costat de l'Alcaldessa de Benissanó.

APUNTA'T

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

DESDEJUNA AMB L'ALCALDESSA


Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Contacte

Si vols posar-te en contacte amb l'Alcaldessa ompli el formulari

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com